Summer

Photographer: Oliver Stalmans

Page1-899x600 oliver stalmans 1 Ie-5-906x600 oliver stalmans 5 oliver stalmans 6 oliver stalmans 7 oliver stalmans 3 K1-960x600

Photos by Oliver Stalmans
oliverstalmans.com

FASCINATING, STORIES, NEW, UNIQUE, EMOTIONS AND PEOPLE. 

“With his photographs, he seeks to tell fascinating stories and pursue to create a universe that entrances the viewer, with the organic interplay between the theme and the model as key objects.” – citat fra Oliver Stalmans’ hjemmeside.

Ja, endnu en fantastisk fotograf – Oliver Stalmans. Han forstår at formidle historier og følelser med sine fotografier på en helt unik og fantastisk måde! Specielt idéen med at fortælle historier med ens billeder er jeg virkelg vild med.
Igen, er de ovenstående billeder, kun et mikro lille udsnit af alle hans fantastiske billeder! Jeg har valgt nogle af de billeder, som jeg synes formidler en historie eller en følelse. Mine favoritter må være det med fuglene og det store billede med hende der løber! Hvilket af billederne kan i bedst lide?

________________________________________________________________

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer